When is my wedding

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Vieraskirja/hääkansio/polttarikansiot

Pohdimme eri vaihtoehtoja vieraskirjalle ja hääkansioksi. Tämä likapyykki idea osoittautui kaikkein kivoimmaksi, mutta sitten rupesimme miettimään sen säilytystä. Jaksaako jotain pyykkipurkkia roudailla muutoissa ja säilytellä kaapeissa pitkään? Ei. Lisäksi mietimme polttarikansioiden ja hääkansioiden hajanaisuutta juurikin säilytystä ja myöhempää selailua varten.


Mietimme myös photo booth ideaa, mutta se olisi niin aikaa vievää ja työllistäisi ainakin yhden ihmisen. Emmekä ole ollenkaan varmoja ihmisten innostumisesta tähän touhuun muuten kuin yömyöhään alkoholin vaikutuksen alaisena...



Tänään pääsimme viimeinkin asioille ihan kahdestaan ilman lapsia ja iloiseksi yllätykseksi löysimme kirjakaupasta Houkutus muistikirjapaketin kauniissa peltirasiassa! Aivan täydellinen yhdistelmä polttari-hää-vieraskirja! Rasiassa on neljä kovakantista muistikirjaa. Kirjoissa on kyllä runon pätkiä, mutta niitähän pystyy peittämään kuvilla tai haluessa korostaa vaikka piirtämällä kehykset. Hintaa oli tarjouksessa huimat 10 euroa. Ajatuksena on antaa yksi kirja bestmanien täytettäväksi, yksi kaasojen, yksi vieraskirjaksi ja yksi jäisi meidän täytettäväksi hääkuvilla ja ajatuksilla. Näin saamme mahtumaan häät yksiin kansiin tai pikemminkin peltipurkkiin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti