When is my wedding

maanantai 31. tammikuuta 2011

Kukkapohdintaa


Liian väritöntä vai tyylikästä? Tällaiseen törmäsin netissä selailujen yhteydessä ja ihastuin!

Harkinnassani on myös ollut strömsöstä bongaamani idea ruusukimpusta tehtävästä kukkajutskasta. En vaan tahdo löytää ohjetta netistä. Kyseessä olisis siis idea, jossa ruusukimpuista irroitetaan ruusujen kukinnot ja "hajoitetaan" ne niin että terälehdet iroilevat toisistaan. Sitten tehdään terälehdistä ohuen rautalangan avulla nippuja. Niput sidotaan yhteen niin, että lopputuloksena on vähän suuren suurta pionia tai ruusua muistuttava kukka. Tällä tekniikalla on oma nimensäkin, mutten sitä muista ollenkaan. Toivottavasti tämä sarja on vielä digiboxissa tallessa niin voin sieltä tarkistaa mikäli tähän ideaan päädyn.

Esimakua hääpuvustani

Tämä Fiestan puku on aivan ihana! Harmi vaan, etten ole aivan stantardi mittainen (olen yhtä pitkä kuin leveä), minulla ei ole täydellistä rintavarustusta (kahden lapsen ja ihran löysyttämät saunatissit). Itse täydellisyytenä tilaisin varmasti heti tämän!

Mutta koska olen kätevä käsistäni tai ainakin luulen olevani päätin itse toteuttaa puvun aika radikaalisti muunneltuna. Yläosaan teen olkaimet sillä haluan liivit puvun alle. Lisäksi mallista tulee empiremäinen, rinnan alle sauma ja helma lähtee pikku hiljaa levenemään rinnan alta. Alushameeseen ei tule vanteita ja muutenkaan siitä ei tule mitenkään mahtavan leveä. Jos osaan teen rinnan alle toiselle puolelle "vekitystä" ja ehkä hieman epäsymmetrisen helman.

Itse asiassa puvun ruskea tafti on jo ollut kaapissa vuoden verran. Löysin sen viime vuonna loppualesta ja hintaa jäi huimat 3 euroa metri! Hankintalistalle jäi siis ainakin tuo yläosan valkoinen kangas sekä alushame matskut tai vaihtoehtoisesti valmis alushame.

Tahtoo! -kampaus-



Selkeitä linjoja, sileää ja kiiltävää hiusta. Kukkia tai helmiä lisättynä. Nutturan painopiste ehdottomasti taakse, keskelle päätä. Ei ylös eikä niskaan. Tuossa ylemmässä kuvassa on aivan ihania nuo kiemurat!

kuvat: http://www.123-hairstyles-ideas.com/formalhairstyles/weddinghairstyles/index.php

Häiden valmisteluja

Häiden valmistelut ovat edenneet aika vauhdilla viime viikon aikana. Olen piirtänyt puvustani ensimmäisen suunnitelman. Kaasoni on ammatiltaan pukuompelija ja hänen avustuksellaan ajattelin ommella itse pukuni. Pieniä väläytyksiä luvassa jahka saan kuvia otettua. Mieheni puku on paitaa lukuunottamatta ostettu. Ja lasten puvut osittain.

Olemme myös suunnitelleet hieman ruokapuolta. Todennäköisesti toteutamme runsaan salaattibuffeen ja jotain rentoa iltapalaa. Hääkakkuasia on vielä täysin auki ja vaihtoehtoja haeskellaan.

Musiikkipuoltakin on suunniteltu humppaosiolle, mutta ruokamusiikki ja loppuillan musiikit vielä täysin auki.

Kattaukseen ostimme risupalloja.

Ja sormukset on myöskin hankittu.

Vielä on paljon tekemättä, mutta aikalailla pohjasuunnittelut on tehty. Maksamme häämme itse säästöillämme, joten tingittävää on. On myös asioita, joista emme tingi. Mutta niistä varmasti vielä paljon lisää. Luvassa myös vinkkejä säästelyyn liittyen =)